Doua prahovence din Ciorani sunt acuzate ca au vrut sa insele o institutie financiara

0 1.740

Doua prahovence din Ciorani sunt acuzate ca au vrut sa insele o institutie financiara. Ele și-au însușit banii care nu le aparțineau, întocmind acte false.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal în care două prahovence din Ciorani, de 34, respectiv 42 de ani sunt bănuite de înșelăciune, abuz de încredere și fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv de complicitate de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, au rezultat indicii că una dintre ele – în calitate de agent al unei instituții financiare – și-ar fi însușit suma de 8.051 lei, care proveneau din încasarea mai multor rate ale unor contracte de credit, încheiate cu diferiți clienți.

Totodată, în cursul aceluiași an, împreună cu cea de-a doua, ar fi încheiat în mod fictiv două contracte de credit, însușindu-și pe nedrept suma de 3.500 lei.

Prejudiciul reţinut în cauză nu a fost recuperat.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizarea instanţei competentă a soluţiona cauza.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.