Doua persoane au fost ranite intr-o explozie la o casa din orasul Busteni. Afla ce s-a intamplat

explozie casaMiercuri dimineața, două persoane au suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corporală, în urmă unei deflagraţii produse la o casă din cartierul Poiana Ţapului, orașul Buşteni.

Conform ISU Prahova, explozia s-a produs din cauza unor scăpări de gaze, după ce proprietarul a aprins o brichetă. Imediat a urmat și un incendiu. Din fericire, pagubele materiale nu sunt mari.

„Au fost scăpări de gaze din reţea. Când proprietarul a aprins bricheta s-a produs deflagraţia.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

În urma deflagraţiei, două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Este vorba de un bărbat în vârstă de 45 ani cu arsuri de gradul I, II şi III, pe 30% din suprafaţă corporală şi de o femeie în vârstă de 58 ani, cu arsuri pe 27% suprafaţă corporală.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *