Dosar penal pentru o firma din Comarnic

În cursul zilei de 23.09.2015, poliţişti din cadrul Postului Comunal Secăria, împreună cu specialişti din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor Prahova, au efectuat o verificare la un agent economic din Comarnic, care ar fi exploatat agregate minerale din prundului pârăului Floreiu (foto), fără a avea autorizaţie în acest sens.

Astfel, a fost identificat locul de unde s-au exploatat agregatele minerale, estimându-se că ar fi fost sustraşi aproximativ 1.600 metri cubi de balastru prund, şi au fost identificaţi și audiați conducătorii de autobasculante şi de utilaje grele, aceștia declarând că sunt angajați ai respectivei societăţi comerciale.

În baza celor constatate, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “exploatare a agregatelor minerale fără autorizaţie de gospodărire a apelor”.

Prejudiciul urmează să fie stabilit de către Serviciul de Gospodărirea a Apelor Prahova.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *