Doi tineri din Brasov au fost retinuti, dupa ce politistii le-au descoperit in masina cadavrul unui…

Urs1La data de 5 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier și cei ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au oprit pentru control, pe D.N.1, la intrarea în municipiul Braşov, dinspre Predeal, un autoturism de teren, în care se aflau doi bărbați, de 27 și 29 de ani.  

În urma controlului, polițiștii au depistat, în autoturism cadavrul unui urs, acoperit cu o pătură, precum și două arme de vânătoare cu lunetă.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că persoanele aflate în autoturism dețin în mod legal armele menționate, însă nu au putut prezenta documente justificative pentru animalul vânat.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj şi transportul vânatului dobândit, conform Legii 407/2006, iar cei în cauză au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Urs2
Urs3

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *