Doi membri PSD Prahova se lupta sa ajunga vicepresedinte al Consiliului Judetean. Va castiga al treilea?

consilieri judeteni PSD PrahovaÎn exclusivitate pentru max-media.ro, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a precizat că există o concurență acerbă pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, mai mulți colegi de partid dorindu-și cu ardoare să ocupe postul.

„Cei mai vocali, în această privință, sunt Ludmila Sfîrloagă și Rareș Enescu. Ideea este că ambii au probleme de imagine în cadrul partidului, pentru că în trecut au avut o relație deficitară cu mai mulți colegi. Din acest motiv, am amânat luarea unei decizii. Biroul Județean al PSD Prahova va decide miercuri seara pe cine vom susține, pentru că joi se constituie noul Consiliu Județean și trebuie să știm cu ce propunere venim pentru funcția de vicepreședinte.”, a declarat Bogdan Toader, nominalizat deja ca președinte al CJ.

Întrebat dacă Andrei Nicolae ar avea șanse pentru aceeași funcție, președintele PSD Prahova a spus simplu: „Nu.”

Astfel, mai rămân două variante de luat în calcul: Laura Moagher și Fabioara Ionescu.

Oare cui îi vor încredința social-democrații funcția?

Vă reamintim că alianța PSD + ALDE domină noul CJ Prahova, cu 20 membri dintr-un total de  37, așa că social-democrații vor da președintele și unul dintre cei doi vicepreședinți.

CITEȘTE ȘI: PSD si ALDE si-au impartit functiile administrative in Prahova. Vezi de ce PNL regreta lipsa unui aliat

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. cartier ploiesti vest {mitica apostol}

    Cine , necine , dar sa inceapa mai repede modernizarea cartierelor marginase ale ploiestiului , asta daca vrea si PRIMARU DOBRE

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *