DNA -Structura Centrala a solicitat de la PSD Prahova 37 de chitante aferente campaniei europarlamentare din 2014 (FOTO)

Joi, un polițist de la DNA – Structura Centrală a adus o adresă la sediul PSD Prahova, prin care procurorii anticorupție solicită 37 de chitanțe aferente campaniei europarlamentare din 2014. Aceste dovezi fac parte din dosarul penal 1/P/2018.

Procurorii DNA vor chitanțele în original și au prevăzut și o dată limită: 26 februarie 2018, ora 12:00.

În caz contrar, „neîndeplinirea solicitării constituie abatere prevăzută de art. 283 alin. 4 lit. d CPP”.

Surse din PSD Prahova au declarat, în exclusivitate pentru Ziarul de Ploiești, că solicitarea este greu de îndeplinit, deoarece chitanțele originale se află la firmele sau persoanele care au colaborat la acea dată cu organizația județeană.

Se pare că aceste cheltuieli din campania europarlamentară din 2014 ar avea legătură cu Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta. Posibil ca unele chitanțe să facă referire la donații bănești.

adresa DNA catre PSD Prahova copy

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *