Directorul filarmonicii din Ploiesti, Vlad Mateescu, sustine ca este tinta unui santaj

Vlad MateescuÎntr-o postare pe  facebook, directorul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești dă de înțeles că este ținta unui șantaj. Fără să ofere detalii, Vlad Mateescu își roagă apropiații să nu ia în seamă dacă vor apărea știri, imagini sau filme cu el, într-o situație compromițătoare.

<<In ultimele zile am fost si sunt, se pare, victima unui santaj. Nu am crezut ca rautatea oamenilor poate merge atat de departe.Sunt amenintat ca va fi publicat un anunt/stire/imagini care ,,imi vor distruge cariera si viata personala”.>>, a scris Vlad Mateescu.

Max-Media.ro a încercat să afle amănunte, așa că l-am sunat pe directorul filarmonicii din Ploiești.

„Am primit un telefon de pe un număr ascuns. Personajul respectiv vorbea stricat în engleză și mi-a spus că dacă nu voi da 500 de lire englezești va publica un anunț/ film care îmi va strica viața. Nu am discutat prea mult, pentru că i-am închis. Nici nu știu cum să reacționez.”, a declarat Vlad Mateescu pentru max-media.ro.

scandal Vlad Mateescu

VOM REVENI CU INFORMAȚII

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *