Despre cum cuvantul unui senator din Prahova nu face doi bani

Radu-Oprea-pixelateÎn anul 2012, pe ziarul max-media.ro, am prestat servicii de publicitate, la cererea unui om de afaceri, tânăr politician,  care avea să ajungă senator în același an. L-am crezut pe cuvânt când mi-a spus că plățile vor întârzia, dar se vor face într-un final. Ei bine, m-am înșelat.

Firma pentru care am dat publicitate se numea Urban Electric și făcea parte din grupul ICIM Urban, controlat de familiile Oprea și Ștefănescu. Veți vedea de ce am spus „se numea”…

Iar tânărul politician, actual senator PSD de Prahova, se numește Radu Oprea.

A ieșit parlamentar în noiembrie 2012 și a fost reales în noiembrie 2016.

Când am semnat contractul de publicitate, însă, era administratorul Urban Electric.

Și pentru că a semnat și mi-a pus ștampilă pe fiecare factură emisă către această societate, nu m-am gândit niciun moment că urma să îmi iau țeapă.

Numai că 2012 a trecut și nimic. Radu Oprea ajunsese senator și nu mai era la Urban Electric, pentru că nu îi permitea legea.

A trecut și 2013. Tot nimic. SC Urban Electric nu răspundea la nicio notificare.

Nimic a fost și în 2014 și 2015.

Moment în care l-am abordat pe partenerul dlui Oprea, Mihai Ștefănescu, care mi-a spus, textual, că nu are de unde și nu va plăti niciun leu, mai ales că nu el a semnat contractul.

Ulterior, și-a nuanțat răspunsul și mi-a cerut să accept plata serviciilor în produse, adică să îmi livreze ciment, cărămizi și naiba știe ce altceva. Am refuzat, deoarece nu aveam posibilitatea să vând materiale de construcție, ca să îmi recuperez banii.

A venit 2017 și o firmă din București, specializată în procedura de insolvență, mi-a cerut să înscriu firma mea la masa credală. Ghiciți unde? La Urban Electric, normal. 

Probabil, voi lua praful de pe tobă, la câte datorii neachitate are societatea condusă odinioară de Radu Oprea și ulterior de Ștefănescu. Ca mine sunt și alții, inclusiv statul bănuiesc. Au luat țepe…

De ce m-am decis să scriu? Ca să înțelegeți că, de multe ori, promisiunile celor care ne cer nouă, alegătorii, să fim corecți, nu fac doi bani. Unul dintre aceștia este senatorul Radu Oprea.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *