Descoperire de anvergura. Politistii de la BCCO au ridicat aproximativ un kilogram de heroina

IMG_2543Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T.  au efectuat 15 percheziții în București, la locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 850 de grame de heroină,  un cântar electronic, 24.585 de euro, 322.510 lei, 28 de telefoane mobile și un autoturism Mercedes, în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

De asemenea, au fost descoperite comprimate methadonă şi diazepam.

Din cercetări a reieșit că gruparea infracțională era bine organizată, fiecare membru având atribuții clare, pentru distribuirea de heroină în municipiului București.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei – VLAD ŢEPEŞ  Bucureşti.

În urma administrării probatoriului, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere și distribuire de droguri de mare risc, iar ulterior au fost arestate preventiv.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Picture 009 Picture 016

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *