Deputatul Sorin Teju s-a intors la PNL Prahova si va candida din partea PNL la Primaria Valenii de Munte

Teju Sorin PNLCOMUNICAT

Deputatul Sorin Teju a revenit în organizaţia PNL Prahova, după ce vreme de un an şi jumătate activase în ALDE. Acesta va candida din partea PNL pentru funcţia de primar al oraşului Vălenii de Munte.

„Am fost mereu fidel locuitorilor Văii Teleajenului, cei care m-au trimis în Parlament. Recentele schimbări din organizaţia PNL Prahova m-au încurajat să revin în partidul meu de suflet şi am convingerea că din PNL pot să fac mai multe lucruri pentru oamenii care m-au investit cu încredere. În plus, sunt onorat de propunerea PNL privind candidatura mea la Primăria Vălenii de Munte, acum vreau să aflu ce părere au cetăţenii din oraşul meu despre această candidatură şi să le vorbesc despre proiectele pe care o să le pun în practică după ce voi ajunge primar”, a declarat deputatul Sorin Teju.

Senatorul Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova, susţine că „revenirea lui Sorin Teju în PNL este un câştig atât pentru PNL, cât şi pentru oamenii care l-au trimis în Parlament”.

Acesta a mai adăugat că „Sorin Teju va avea şi pe viitor un rol important în organizaţia PNL Prahova, cu atât mai mult cu cât Primăria Vălenii de Munte este foarte importantă pentru liberalii prahoveni”.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *