Deputat Catalina Bozianu, despre cum a obtinut PMP o victorie in Senat

0 36

Deputat Catalina Bozianu, despre cum a obtinut PMP o victorie in Senat. Parlamentarul prahovean explică de ce s-a făcut un pas pentru eliminarea pensiilor speciale.

Iată ce a scris aceasta:

„Partidul Mișcarea Populară a obținut o victorie importantă în războiul nostru pentru eliminarea pensiilor speciale. Senatul a aprobat tacit propunerea noastră legislativă prin care se anulează pensiile speciale ale parlamentarilor, diplomaților, funcționarilor parlamentari, personalului auxiliar din instanțe, de la Curtea de Conturi și Avocatul Poporului. 
Noi credem că pensiile speciale sunt o formă de furt care generează nedreptăți strigătoare la cer între oamenii care au muncit din greu zeci de ani și primesc pensii mici, și privilegiații „specialelor” care sfidează cu pensii de zeci de mii se lei pe lună. Singurii care merită pensii speciale sunt veteranii de război care și -au riscat viețile pentru România. 
Dacă proiectul PMP va deveni lege, peste 9.200 de pensii speciale vor fi desființate, realizându-se, astfel, economii importante la bugetele de stat.
Până în prezent, suntem singurul partid care și-a asumat deschis și fără echivoc eliminarea acestor pensii aberante. Sper că, la votul din Camera Deputaților, colegii din partidele care declară că fac opoziție la guvernarea Dragnea-Dăncilă, vor susține inițiativa PMP. Pentru că ar fi cea mai bună dovadă a bunei lor credințe, precum și un act de dreptate pentru majoritatea covârșitoare a pensionarilor români.”

CITEȘTE ȘI: Proiect de lege care prevede eliminarea pensiilor speciale, adoptat tacit in Senat

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.