De ce ii cere demisia ministrului de Finante presedintele PNL Prahova

0 31

De ce ii cere demisia ministrului de Finante presedintele PNL Prahova ? Senatorul Iulian Dumitrescu a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Iată ce a scris liberalul:

„Teodorovici, demisia!

Toți recunoaștem că România se confruntă cu o mare criză de forță de muncă, dar avem viziuni diferite privind soluțiile de ieșire din criză. 
PSD vrea să îi aducă acasă, cu forța, pe românii care lucrează în străinătate, să muncească pe salarii din care nu își pot întreține familiile și nu le pot asigura acestora un viitor. 
PNL vrea să pornească motoarele investițiilor și să sprijine domeniile economiei care produc valoare adăugată mare, astfel încât în România să crească salariile. Românii vor veni de bună voie să muncească acasă, la salarii comparabile cu cele din Vest.
Lăsând la o parte politica fiscală dezastruoasă și Marea Țopăială Fiscală de care e responsabil, Eugen Teodorovici trebuie să își dea demisia pentru declarația iresponsabilă privind restrângerea dreptului de muncă a celor 4,5 milioane de români plecați în străinătate pentru un trai mai bun.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.