De cate milioane de lei are nevoie urgenta municipiul Ploiesti

0 213

De cate milioane de lei are nevoie urgenta municipiul Ploiesti, ca să scape de spectrul falimentului? Primarul Adrian Dobre a precizat, în exclusivitate pentru zdp.ro.

Este vorba despre bani pentru funcționarea administrației locale, în lipsa cărora activitatea s-ar putea bloca.

“Primăria ar trebui să dea TCE Ploiești 9 milioane de lei, pentru subvenții pe ultimele luni ale acestui an. Nu avem acești bani acum. Practic, de la 1 octombrie nu mai sunt asigurate subvențiile pentru categoriile sociale stabilite de lege. De asemenea, trebuie să achităm 14 milioane de lei pentru creditele bancare (rate și dobânzi) luate de vechile conduceri ale administrației locale de la BCR, CEC, BRD și Eximbank. Mai avem nevoie de alte 2 milioane de lei pentru mentenanța sistemului public de iluminat. Alte 7 milioane de lei sunt necesare pentru asigurarea serviciilor de salubritate și deszăpezire până la sfârșitul anului.”, a spus primarul Ploieștiului.

Adrian Dobre susține că municipiul are nevoie urgentă de minimum 25 milioane lei, dar că ideal ar fi să primească 32 milioane lei din rectificarea bugetară de la Guvern.

CITEȘTE ȘI: Vesti bune pentru primarii, oferite de ministrul de Finante

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.