De 1 iunie, copiii sunt invitati la sediul ISU Prahova din Ploiesti si ale subunitatilor din judet

0 29

ziua-portilor-deschise-la-isu-prahovaCu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în data de 31.05.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova va organiza pentru toţi copiii din judeţ, “Ziua Porţilor Deschise”, la sediile subunităţilor de pompieri din județ.

Astfel, joi, la sediul situat în Ploiești, pe strada Rudului, nr. 96, între orele 10.00 – 13.00, sărbătoriţii zilei vor fi angrenaţi de către pompierii militari într-o serie de activităţi plăcute şi interactive, menite a-i învăţa să-şi protejeze viaţa şi sănătatea, şi vor asista la prezentarea tehnicii de intervenţie, activităţi de informare preventivă, atelier prezentare prim-ajutor de bază, atelier de stingere la țintă, exercițiu de descarcerare, precum și un atelier de creație și divertisment.

De asemenea, copiii vor avea posibilitatea de a deveni pentru câteva momente pompieri militari, prin “probarea” echipamentelor specifice salvatorilor şi “explorarea” tehnicii şi mijloacelor de intervenţie din dotarea inspectoratului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.