Dambovita: Cum a fost omorata fetita de 11 ani, data disparuta in Gura Sutii

0 775

Dambovita: Cum a fost omorata fetita de 11 ani, data disparuta in Gura Sutii. Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul dintre școală și casă.

Minora nu a mai ajuns acasă, vineri, așa că familia s-a alarmat și a sunat la 112.

Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au căutat-o timp de 36 de ore.

Trupul fetei a fost găsit abia duminică, într-o pădure de pe raza comunei Produlești, învelit într-o folie de plastic. Prezenta urme de violenţă.

Se pare că fetița a fost răpită de pe stradă, violată, apoi ucisă.

”Fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, potrivit IPJ Dâmbovița.

Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, a afirmat că nu poate confirma dacă suspectul principal este un cetățean olandez, așa cum au apărut informații.

„Nu confirm că este vorba de un cetăţean olandez. Este un cetăţean străin. Trebuie să păstrăm o confidenţialitate a anchetei. Excludem să fie implicate mai multe persoane în acelaşi timp. Elementele ne conduc către un infractor singuratic. Există un suspect principal. Datele de până acum ne indică faptul că fetiţa, la momentul sesizării organelor de urmărire penală, nu mai era în viaţă. Există o certitudine“, a precizat prim-procurorul.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.