Dailymail: Un roman a fost omorat in stil mafiot, la Londra, de opt – noua indivizi mascati

Sorin Serbu - Dailymail

Încă un incident sângeros, în care au fost implicaţi conaționali, a avut loc în weekendul trecut în Marea Britanie. Dailymail scrie că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un român în vârstă de 36 de ani a fost ucis pe străzile din suburbiile Londrei de către o bandă de indivizi mascaţi, înarmaţi cu bâte.

Victima se numea Sorin Şerbu, era născut în Brăila, însă de câţiva ani se stabilise în Galaţi, unde era căsătorit şi avea un copil în vârstă de zece ani.

Potrivit presei britanice, crima s-a petrecut într-o zonă în care sunt numeroase restaurante. Poliţia a fost alertată de locuitori, care au povestit că, în jurul orei 01.00 noaptea, victima a fost înconjurată de opt – nouă indivizi, toţi cu cagule şi înarmaţi cu bâte de baseball, care l-au lovit fără milă minute în şir.

Poliţiştii l-au găsit pe Sorin Şerbu într-o baltă de sânge şi l-au dus la spital, însă după circa o oră şi jumătate acesta a decedat din cauza rănilor foarte grave la cap.

Martorii au declarat că agresorii ar fi vorbit cu victima în limba română, existând suspiciunea că toţi cei care au participat la crimă sunt membrii unei bande interlope, care se ocupă de taxe de protecţie, cămătărie şi proxenetism în Marea Britanie. Se bănuieşte că aceştia ar avea legături cu celebrul clan  al Cordunenilor. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *