Curtea de Apel Ploiesti are propriul site, incepand din iulie 2019

0 77

Curtea de Apel Ploiesti are propriul site, incepand din iulie 2019. Aici pot fi accesate și informații despre dosare și persoane implicate în procese.

COMUNICAT

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Curții de Apel Ploiești, este în măsură să vă aducă la cunoştinţă că, începând cu data de 12.07.2019,  în cadrul Curții de Apel Ploiești a devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești, la adresa http://www.caploiesti.ro.

Curtea de Apel Ploiești este prezentă în mediul virtual cu două instrumente web: site-ul www.caploiesti.ro şi secțiunea dedicată de pe portal.just.ro având în vedere că justiția este un serviciu public, guvernat de valori fundamentale ca transparență, integritate, responsabilitate.

Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit termenii de utilizare descrişi pe site-ul Curții de Apel Ploiești.

Site-ul www.caploiesti.ro oferă informaţii persoanelor implicate în dosare. De asemenea constituie un instrument util şi rapid de documentare pentru mass-media, prin intermediul acestui instrument se urmăreşte astfel, creşterea transparenţei actului de justiţie.

Site-ul Curții de Apel Ploiești extrage în mod securizat informaţiile din sistemul naţional de evidenţă a dosarelor din justiţie, cu date despre dosare, părţi implicate, termene de judecată (şedinţe) precum şi deciziile luate în aceste dosare. Conţinutul site-ului este permanent actualizat şi îmbunătăţit.

 În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Judecător Teișanu Florentin

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.