Cum m-am urcat cu primarul din Paulesti la 25 metri inaltime (FOTO)

0 787

Cum m-am urcat cu primarul din Paulesti la 25 metri inaltime (FOTO)? Simplu. M-a întrebat dacă vreau să am cea mai bună poză cu satul Găgeni.

Inițial, când edilul Sandu Tudor m-a invitat alături de el, să vizitez comuna, am crezut că voi sta jos, lejer, în mașină.

O bună bucată de timp asta s-a întâmplat.

Și îi mulțumesc pentru că mi-a arătat, timp de aproape 3 ore, o mulțime de locuri, dar și case de sute de mii de euro care aparțin unor politicieni sau oameni de afaceri, stabiliți în Păulești (poate vă povestesc altădată ce am văzut, pentru că unele proprietăți sunt demne de Los Angeles, Hollywood etc).

La un moment dat, ne-am oprit și în sat Găgeni, undeva pe deal, lângă o sondă OMV Petrom, unde se află un rezervor de apă potabilă, care este folosit în caz de urgență.

Și primarul Sandu Tudor m-a întrebat dacă vreau să am cea mai bună poză cu satul Găgeni. I-am răspuns, normal, că vreau.

Așa că m-a invitat, pe o vreme nu tocmai prielnică, să urcăm la 25 metri înălțime, pe rezervor.

Acolo sus, edilul a verificat și cantitatea de apă depozitată, aflând cu această ocazie că nu era suficientă, motiv pentru care a dispus remedierea situației. De unde și concluzia că, uneori, treburile nu se rezolvă din biroul primăriei…

Iulian Maxim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.