Cum justifica PMP Ploiesti votarea bugetului pe 2019

0 106

Cum justifica PMP Ploiesti votarea bugetului pe 2019, pe care îl cataloghează, cu sinceritate, „un buget prost”? Răspunsul se află în comunicatul de mai jos.

COMUNICAT DE PRESĂ

„Considerăm că este mai bine pentru comunitatea ploieșteană să avem un buget prost, decât să nu avem niciunul

Consilierii locali ai Partidului Mișcarea Populară, Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu, au votat, marți, proiectul de buget al Municipiului Ploiești pe anul 2019. Cele două voturi au fost decisive pentru adoptarea bugetului.

Chiar dacă opțiunea noastră a avut în vedere adoptarea, acest fapt nu înseamnă că suntem de acord cu modul în care bugetul a fost construit și cu modul în care s-au alocat fondurile. Obiecțiile noastre privesc, în principal, fondurile alocate, pentru anul în curs, lucrărilor curente de reparație a străzilor. Astfel, dacă anul trecut, suma destinată acestor lucrări a fost de 10 milioane de lei, pentru 2019, sunt prevăzute doar 2 milioane de lei. Aceasta, în condițiile în care infrastructura stradală din oraș se degradează sub ochii noștri.

Decizia noastră de a vota bugetul a fost luată pe baza faptului că, în pofida lipsurilor proiectului propus de primărie în acest an, administrația din Ploiești are nevoie urgentă de actul normativ care asigură cadrul cheltuielilor și al investițiilor publice locale. În contextul generat de promovarea bugetului național cu mare întârziere de către Cabinetul Dăncilă și în situația catastrofală a finanțelor orașului, considerăm că este mai bine pentru comunitatea ploieșteană să avem un buget prost, decât să nu avem niciunul.

CĂTĂLINA BOZIANU,                                                             BOGDAN HODOROG,

DEPUTAT,                                                                                CONSILIER LOCAL,

PREȘEDINTELE PMP-PRAHOVA                    PREȘEDINTELE PMP- PLOIEȘTI

Ploiești, 8 mai 2019

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.