Consiliul Judetean Prahova: Nu avem drumuri blocate de zapada

0 65

Consiliul Judetean Prahova: Nu avem drumuri blocate de zapada. Instituția a prezentat un scurt raport despre cum se desfățoară traficul auto.

Vineri, 11 ianuarie 2019, la ora 08:30, în judeţul Prahova nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

În cursul nopții s-a intervenit cu autospeciale cu lamă pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant, în funcție de nivelele de intervenție aprobate.

În continuare, se acţionează permanent cu autospeciale cu lamă pentru îndepărtarea stratului de zăpadă de pe carosabil şi lărgirea căii de rulare şi cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

În zonele cu expunere solară limitată (zonele montane și zonele împădurite), carosabilul este acoperit partial cu zăpadă frământată și bătută.

Pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0244/514545 – interior 290; 0244.54.33.76; 0786.715.157.

Ziarul de Ploiești așteaptă de la cititori fotografii, dacă există probleme.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.