CJ Prahova o intoarce ca la Ploiesti si suspenda programul „Laptele si cornul” pentru scoli

Muna - Ecolact Prod<<Ca urmare a situaţiei apărute la începutul acestei săptămâni, când mai mulţi elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Prahova au fost internaţi cu simptome de toxiinfecţie alimentară, începând cu data de 26 noiembrie 2015, se sistează Programul guvernamental “Lapte şi corn”, până la aflarea rezultatelor analizelor de laborator efectuate de către autorităţile competente.>>

Acesta este anunțul sec, făcut miercuri de Consiliul Județean Prahova, cel care a organizat licitația câștigată de Ecolact Prod SRL din Păulești.

Pentru lămuriri, max-media.ro s-a adresat președintelui interimar al CJ Prahova, Bogdan Toader, care a precizat că instituția pe care o conduce nu poate accepta alt furnizor de lapte, deoarece acela nu ar avea avizele necesare.

„Nu am oprit programul, doar l-am suspendat până la apariția rezultatelor analizelor făcute de DSP și DSVSA Prahova.„, a declarat Bogdan Toader.

Practic, CJ Prahova contrazice prefectul, care aseară a declarat pentru  max-media.ro că școlile  din județ vor primi lapte UHT, începând de joi, de la un cu totul alt producător.

CITEȘTE ȘI: Ecolact Prod din Paulesti nu mai livreaza lapte pentru unitatile de invatamant din Prahova!

Noi cazuri de toxiinfectie depistate la scolile din Ploiesti si din judet, din cauza laptelui

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *