Cinci olimpiade la nivel national, gazduite in Prahova

0 181

Cinci olimpiade la nivel national, gazduite in Prahova. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader.

Iată ce a scris acesta:

În luna aprilie, Prahova devine centrul olimpicilor la nivel național!

Prahova va găzdui, în această lună, cinci olimpiade naționale, la care și-au anunțat participarea aproape 1800 de elevi, profesori și membri ai comisiilor de examinare din întreaga țară.

Este o onoare pentru județul nostru faptul că Ministerul Educației Naționale a încredințat Inspectoratului Școlar Județean Prahova organizarea Olimpiadei Naționale de Limba Română, a Olimpiadei Naționale de Astronomie și Astrofizică, a Olimpiadei Naționale de Limba Engleză, a Olimpiadei Naționale de Limba Neogreacă și a Olimpiadei Naționale la disciplinele tehnologice! Cele cinci competiții în care se vor reuni cele mai sclipitoare minți ale țării vor avea loc la Ploiești, Breaza și Bușteni.

Sunt mândru că, astfel, se recunoaște calitatea învățământului prahovean, care își arată roadele anual, prin rezultatele extraordinare obținute de către elevii și profesorii noștri la competițiile naționale și internaționale.

Le urez succes tuturor la olimpiade!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.