Cel mai pro-occidental ministru din Cabinetul Dancila si-a dat demisia

0 57

Cel mai pro-occidental ministru din Cabinetul Dancila si-a dat demisia. Mihai Fifor a anunţat, luni,  înaintea şedinţei CEx a PSD, că pleacă din funcție.

Ministrul Apărării a avut o imagine bună în ochii aliaților din NATO și s-a luptat pentru ca România să aloce 2% din PIB pentru armată.

Lui Mihai Fifor i s-a reproșat faptul că nu este implicat prea mult în activități de partid și, în același timp, că are relații excelente cu lideri militari și politici din Occident.

”Am mulţumit pentru susţinere şi încrederea pe care mi-au acordat-o, zic eu, în două rânduri, o dată ca ministru al Economiei şi a doua oară ca ministrul al Apărării Naţionale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun şi sper că nu am înşelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat că pot să merg lângă echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează”, a declarat luni, Mihai Fifor, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Acesta a vorbit despre ”întărirea echipei” de la partid.

”Cred că e nevoie să întărim echipa şi să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante. Prin urmare, am rugat-o şi pe doamna prim-ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să îmi depun mandatul şi să pot să merg la partid să mă implic foarte serios”, a mai spus Fifor.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.