Cel mai activ politician din Prahova vrea sa afle de ce s-au defrisat portiuni din padurea de la Parcul Bucov

Dan Radulescu USR PrahovaPreședintele USR Prahova, deputatul Dan Rădulescu, devine pe zi ce trece tot mai incomod pentru administrația și pentru mediul de afaceri din județ. Recent, el a anunțat că este interesat de defrișarea parcului care i-a aparținut lui Constantin Stere, activitate care a făcut loc unor investiții private. 

Parlamentarul a anunțat că va solicita un răspuns oficial de la Primăria Bucov. 

Dar iată ce a scris: 

„..că Ploieștiul duce lipsă de spații verzi, parcuri și alte zone de recreere nu este o noutate, chiar dacă suntem în ianuarie 2018. Cu siguranță, nostalgicii – printre care mă număr și eu – își amintesc, spre exemplu, de cum era Păuleștiul odinioară ori parcul de la Bucov.

Mai nou, am aflat că pădurea seculară ce a aparținut bunului prieten al lui Caragiale, Constantin Stere, a primit o destinație economică prin defrișarea a aproximativ 2500 de metri pătrați pentru a face loc unor corturi (de nunți și alte petreceri) ce aparțin, evident, unei firme…

Mâine, voi trimite primăriei Bucov o interpelare, prin care să aflăm și noi dacă pădurea face parte dintr-un areal protejat și care a fost motivul tăierii copacilor, pentru că, la cât de poluate sunt Ploieștiul și împrejurimile sale, micile perdele forestiere care îl înconjoară sunt adevărați plămâni verzi care, cum-necum, ne protejează sănătatea un pic mai bine decât o fac autoritățile…”.

poza Bucov 1

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *