Ce raspuns le da SC Hidro Prahova abonatilor nemultumiti din Baicoi

0 851

Ce raspuns le da SC Hidro Prahova abonatilor nemultumiti din Baicoi, după ce Ziarul de Ploiești a prezentat problemele acestora.

CITEȘTE : Abonatii Hidro Prahova se plang de majorarile de tarife

COMUNICAT

„Referitor la punctul de vedere solicitat societății HIDRO PRAHOVA SA, suntem în măsură să vă comunicăm următoarele informații:

De la 1 iulie 2019 prețul pentru apa potabilă și tariful pentru canalizare-epurare s-au ajustat cu indicele prețurilor de consum pâna la nivelul lunii aprilie 2019, conform Avizului ANRSC nr. 706629/03.06.2019 și a Hotarârii nr.7 din data de 24.06.2019 a Adunarii Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Apei-Prahova” . Rezultând o creștere de tarif cu 0,18 lei la mc apă și cu 0,11 lei la mc canalizare-epurare.

În ceea ce privește racordarea la rețeaua de canalizare publică, există obligația legală a tuturor utilizatorilor de a se racorda la canalizare conform Legii 241/2006 a serviciului de apă și canalizare cu modificările și completarile ulterioare care prevede:

ART.31 (14) Utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou-înființate.

ART.39 (5) Constituie contravenție nerespectarea de către utilizatori a prevederilor ART.31 alin. (14) și se sancționează cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei.

Din verificările efectuate atât la sediul sucursalei Hidro Prahova Băicoi cât și al Dispeceratului Central, am constatat că nu a fost făcută sesizare în legătură cu acest defect accidental de pe strada Oltului nr. 37.

În urma informației primite de la dumneavoastră echipa de intervenție a sucursalei Băicoi s-a deplasat la fața locului unde au constatat existența unui defect accidental pe care îl vor remedia în cel mai scurt timp.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.