Ce i-ar fi spus Liviu Dragnea lui Adrian Dobre la intalnirea dintre primari si Guvern

0 455

Ce i-ar fi spus Liviu Dragnea lui Adrian Dobre la intalnirea dintre primari si Guvern. Declarația edilului din Ploiești a fost făcută într-o emisiune la Digi24.

Primarii Sectorului 3 și ai municipiilor Arad și Ploiesti, care sunt în conducerea Asociației Municipiilor din România (AMR), au relatat, miercuri seară, că nu s-a ajuns la o înțelegere pe buget la întâlnirea la care a participat și liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„Domnul Dragnea a venit să ne învețe altă matematică, nu cea pe care o știm din clasa a treia, și să ne explice cum nouă ne cresc veniturile, dar în realitate ele scad. […] Noi, primăriile, avem cheltuieli suplimentare pe lângă cele sociale, tot din decizii adoptate de Guvern: de exemplu, majorarea salariilor în construcții”, a declarat Adrian Dobre, primarul din Ploiești.

Iar primarul Aradului, Liviu Falcă, a completat: „Azi, în partea finală, dl Dragnea a zis: Ce ați vrea să facem? Cum să închidem cifrele? Vorbiți cu Finanțele, că nu se închid cifrele. Nu se închid cifrele, trebuie să fim sinceri. […] N-a avut nicio lacrimă în momentul în care colegi primari spuneau: Domnule președinte, uitați, au crescut cheltuielile sociale, pe subvenția termica, la gaz, cheltuielile de la scoli si noi trebuie să le plătim. Dl Dragnea a spus: Eu sunt bucuros că v-au crescut veniturile și punct”.

Ziarul de Ploiești

Primarii nu cred în cifrele lui Liviu Dragnea

Publicată de Jurnalul de Seară pe Miercuri, 6 februarie 2019

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.