Ce a spus primarul Adrian Dobre despre operatorul de salubritate

0 314

Ce a spus primarul Adrian Dobre despre operatorul de salubritate, în ședința cu reprezentanții Uniunii de Asociații de Proprietari Prahova.

În fața a aproape 200 de președinți sau administratori de blocuri, edilul șef al municipiului Ploiești s-a arătat complet nemulțumit de activitatea prestată de Rosal.

Adrian Dobre a vorbit despre datoria de 5500000 de lei, pe care firma o are către proprietarul depozitului de deșeuri de la Boldești (Vitalia), dar și despre alte probleme.

„Este un serviciu de utilitate publică și are obligația de a avea continuitate, indiferent de situație. Are niște probleme financiare, cu un operator sau altul, să și le rezolve! În instanță, unde vrea. Problema cu rampa trebuie soluționată de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor”. Înțeleg că Rosalul a mai câștigat o regiune în Prahova. Probabil că și din motivul acesta lucrurile s-au înrăutățit, pentru că nu are destul de multe utilaje să colecteze gunoaiele.”, a spus primarul Ploieștiului.

Adrian Dobre a amintit că, recent, Rosal a obținut și o majorare de tarif pentru ridicarea deșeurilor menajere.

„În loc ca lucrurile să se îmbunătățescă, de la acel moment, acum e mai rău. Pe bani mai mulți. Efectiv suntem furați”, a punctat edilul.

Adrian Dobre a spus că va solicita rezilierea contractului cu orice risc, dar i-a avertizat pe reprezentanții UAP Prahova că va fi o perioadă grea după acest moment.

Astăzi, are loc ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor” (instituția care a încheiat contractul de salubritate pe 8 ani), în care se va pune această problemă.

Ziarul de Ploiești a cerut un punct de vedere și de la firma Rosal. În măsura în care îl vom primi, îl vom publica.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.