Ce a spus presedintele Klaus Iohannis la Ploiesti (VIDEO)

0 126

Ce a spus presedintele Klaus Iohannis la Ploiesti (VIDEO), la lansarea cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Intervențiile șefului statului au fost destul de critice la adresa PSD, așa că evenimentul a părăsit lumea culturală pentru a se integra perfect în zona politică.

Cum PSD a ajuns la putere nu a rezolvat probleme. Dacă vreți, vă dau și niște exemple, să nu credem că vorbim și noi aici doar așa, vorbe. PSD a venit la putere și a promis spitale regionale, acum nici nu se mai vorbește despre ele. Atenție, este deja spre sfârșitul mandatului lor. Deci, nu numai că nu le-au realizat, nici nu mai au planuri pentru așa ceva. Au tot vorbit și românii au tot cerut drumuri mai bune, autostrăzi, nici vorbă de așa ceva, un metru de autostradă nu au realizat pe proiectul și pe realizările lor. Au promis oamenilor mai mulți bani și au crescut unele salarii și, ce să vezi, între timp inflația a mâncat toți acei bani. Iată, o minciună, și acum umblă peste tot și încearcă să explice oamenilor că vinovați sunt Iohannis și Uniunea Europeană. Păi nu le este rușine?“, a spus președintele.

Iar criticile au continuat.

Ați auzit voi în campania din 2016 ceva despre atacuri asupra justiției, despre strâmbarea legilor în România? Nu! Dar, culmea, asta au avut în cap din capul locului PSD-iștii și asta au făcut doi ani și jumătate. În loc să se ocupe de problemele țării și să le rezolve, se ocupă de dosarele lui Dragnea să le rezolve și ale altora ca el. Și vă spun că așa nu se poate! Așa nu se poate! Acum, la europarlamentare și la referendum, dragii mei, este momentul ca PSD să primească un răspuns foarte clar din partea românilor. Oamenii trebuie să meargă la vot fiindcă este important cine ne reprezintă în Parlamentul European, fiindcă este important să dăm răspunsul potrivit la referendum. Cum să mergem mai departe când toată lumea vede ce numai poate fi ascuns? Hoții s-au cocoțat în vârful statului! Românii trebuie să dea un răspuns, trebuie să meargă la referendum, trebuie să meargă la europarlamentare. Noi suntem un popor, o națiune, care vrea prosperitate, vrea justiție dreaptă, vrea un Guvern performant, vrea un Parlament performant. Noi nu suntem un neam de hoți și trebuie să dăm un răspuns acestei guvernări!“, a comentat Klaus Iohannis.

Ziarul de Ploiești

Sursa: prezidency.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.