Catalina Bozianu, presedintele Miscarii Populare Prahova, crede ca ploiestenii nu mai pot fi pacaliti

Catalina Bozianu - Miscarea Populara PrahovaPreședintele Mișcării Populare Prahova, Cătălina Bozianu, candidat al formațiunii la Primăria Ploiești, a declarat  că programul pe care îl propune ploieștenilor are drept punct principal creșterea alocării resurselor financiare pentru educație, pentru viitorul copiilor din oraș.

“Ploieștenii nu mai pot fi păcăliți cu vorbe goale. Și felul meu de a fi, dar și experiența administrativă pe care am dobândit-o ca viceprimar, mă împiedică să lansez propuneri fanteziste sau promisiuni mincinoase. E ușor să spui prostii sau să minți. Mai greu e să faci cu adevărat ceva durabil și serios”, a explicat Cătălina Bozianu.

Candidatul Mișcării Populare a precizat că programul său electoral va fi prezentat în fața ploieștenilor pe 22 martie.

“Cântăresc bine fiecare soluție pentru oraș și nu mă hazardez să promit marea cu sarea. Mai ales că administrația orașului din ultimii patru ani lasă Ploieștiul înglodat în datorii. Ploieștenii nu mai pot fi păcăliți cu vorbe goale. Ei știu, oricum, mult mai bine decât noi ceea ce ar trebui făcut pentru a le fi mai bine în oraș”, a declarat Cătălina Bozianu.

Pe de altă parte, Cătălina Bozianu a dat asigurări că Mișcarea Populară va avea o campanie curată și civilizată.

“Oamenii s-au săturat de scandalurile dintre politicieni. Cine nu înțelege că vremea scandalului politic a trecut va fi aspru sancționat de electorat”, a mai spus liderul Mișcării Populare Prahova.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *