Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Ploiesti, ca nu se pune problema stoparii luptei cu statul paralel

0 4

Calin Popescu Tariceanu vs statul paralelPreședintele ALDE și, în același timp, președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la Ploiești că partidul său nu va face pași înapoi în lupta dusă cu statul paralel și că sistemul abuziv din justiție trebuie combătut de către toți cei care se simt cu adevărat liberali. 

Tăriceanu a părut extrem de înverșunat pe această temă, ba chiar s-a arătat enervat de întrebările unor ziariști referitoare la modificările aduse legilor justiției sau când o jurnalistă și-a permis să spună că și Tudorel Toader, actual ministru de resort, a făcut parte dintre procurorii comuniști, nu doar Monica Macovei, așa cum spusese liderul ALDE.

„Vom rămâne în continuare pe aceleaşi coordonate. Vă garantez că nu vom face niciun pas înapoi şi toate ameninţările care sunt vânturate prin încercarea de a ne închide gura vă spun de pe acum că nu au niciun fel de succes. Nu mă impresionează absolut nimic. Nici colegii mei şi nici eu nu vom proceda aşa cum procedează preşedintele PNL-ului care, crezând că-şi salvează pielea, a devenit cântăreţul regimului numit statul paralel”, a spus preşedintele ALDE.

VEZI VIDEO:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.