Buzau: Trei administratori de firma, cercetati penal pentru evaziune fiscala

cercetat pentru evaziunePolițiștii de investigarea criminalității economice, au definitivat cercetările efectuate cu privire la trei buzoieni, cu vârste cuprinse între 29 şi 49 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Astfel, cei în cauză, administratori ai unor societăți comerciale având ca obiect de activitate comerțul cu produse alimentare şi materiale plastice, în perioada octombrie 2012 – mai 2013, nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiunile efectuate şi veniturile obţinute, în baza cărora s-ar fi sustras de la plata TVA de peste 213.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind instituit sechestru asigurator asupra unor bunuri imobile şi a sumei de 40.000 lei, ridicată în urma unor percheziţii domiciliare. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *