Bursa spagilor din Maternitatea Ploiesti, descoperita pe o retea sociala

0 2.826

Bursa spagilor din Maternitatea Ploiesti, descoperita pe o retea sociala. Mai multe foste paciente ale Spitalului de Obstetrică și Ginecologie au precizat ce bani au dat medicilor.

Discuția a plecat de la o tânără care a întrebat cât se mai dă pentru o cezariană.

Răspunsurile – vreo 50 la număr – nu au întârziat să apară.

Și acestea au dezvăluit situații ideale – zero lei plătiți,  dar și cazuri în care s-au oferit sume de ordinul sutelor de lei.

Cert este că fostele paciente au admis că doctorii și asistentele din Maternitatea Ploiești nu mai cer de la obraz, de frică, dar încă sunt cadre medicale care dau de înțeles, în mod subtil, că ar trebui să primească ceva.

Iată câteva opinii consemnate:

Am nascut acum o luna prin cezariana. Nu am dat nici un ban. Am fost tratata foarte bine, atat de asistente, infirmiere cat si de doamna doctor si anestezist.

Si eu am dat din placere nu mi-a cerut nimeni nimik. La asistenta care mi-a prins sonda si mi-a facut calmante 100 de lei, anestezist 200 de lei foarte greu i-a luat si la doctora 500 de lei dupa ce am nascut

Eu am dat 300 de lei dar dupa ce am nascut. Anestezista nu a vrut

Eu nasc peste 3 luni si nu am de gand sa dau nimic la nimeni, sa vedem ce se va intampla. In conditiile in care acum 5 ani am dat doar la doctor 200 Euro dupa operatie.

800 lei cezariana
100 anestezist
Plus ca trebuie sa dai si la asistente pentru ca te tratează altfel daca le bagi si lor acolo un 5 lei contează iti da altfel atenție

Eu am născut acum 7 sapt, și nu am dat nimic, s-au purtat impecabil cu mine in condițiile în care am născut prin cezariana. Așa că se poate și fără mită ( și nu ptr că nu am avut, ci ptr că m-am saturat câți bani dau la sănătate și degeaba)

Am intalnit cazuri din acestea cand am nascut la maternitatea din Ploiesti, pana si doamnele infirmiere asteptau atentii doar pentru ati schimba lenjeria de pe pat sau pentru ati aduce o camasa curata pe care trebuia sa o porti obligatoriu atunci cand te duceai la bebe pentru alaptat… ingrozitor , fara bani nu se mai uita nimeni la tine

Acum 7 ani am făcut cezariană ca m-au lăsat 2 zile sa mă chinui ca nu le am dat nimic și după operație I a cerut soțului 7 mil.acum 3 ani aproape am dat 5 mil la doctor, plus anestezist și asistente separat.

Nu mai dati bani la doctori au salarii colosale!!!!!!

„Soția mea a stat în travaliu 24 de ore, in sala de nașteri, doctor ul M…, cu „m” mic, că atât respect mai are din partea mea, avea mai „multă grijă” de pacientele din saloane decât de soția mea! Până n-am sărit la mal cu 700 de coco nici nu a vrut sa o vadă! Așa că…

Și eu am născut pe 03.01.2019 și am stat o luna în maternitate, nu am dat nimic nimanui, și toți de acolo s-au purtat impecabil.

Concluzia o trageți singuri…

Ziarul de Ploiești

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.