Bucuresti: La targul de joburi „Angajatori de top”, SRI prezinta mai multe oferte de angajare

SRIServiciul Român de Informații participă la târgul de joburi Angajatori de TOP, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni în București.

Informația a fost publicată pe pagina de Facebook a SRI.

De asemenea, organizatorii târgului arată, într-un comunicat de presă, că Serviciul va prezenta la Angajatori de TOP oportunități legate de posturi în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic, antiterorism.

„Cei care sunt în căutarea unui job și vor să aplice pentru un post în SRI pot vizita standul instituției din cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP București, ce va avea loc vineri și sâmbătă, pe 24-25 martie, la Sala Palatului”, precizează comunicatul. La Angajatori de TOP participă peste 100 de companii.

SRI nu este singura instituție din domeniul securității care face angajări. Recent, SIE a anunțat că scoate la concurs nu mai puțin de 85 de posturi pentru ofițeri activi, ofițeri specialiști în limbi străine și specialiști IT.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *