Bucuresteni retinuti pentru proxenetism, foloseau locatii in Ploiesti

0 822

Bucuresteni retinuti pentru proxenetism, foloseau locatii in Ploiesti pentru tinerele racolate prin metoda “lover boy”, obligate apoi să se prostitueze.

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat, pe raza municipiului București, patru percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna decembrie 2018 și până în prezent, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, prin metoda „lover  boy”, ar fi coordonat practicarea prostituției în diverse apartamente închiriate, pe raza municipiilor Ploiești, Timișoara și București, dar și în Spania (Barcelona), de către două femei, primind jumătate din sumele de bani obținute de acestea.

Astfel, prin această modalitate, suspecții au obținut în mod ilicit suma de aproximativ 170.000 lei.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, telefoanele mobile folosite la săvârșirea infracțiunilor, înscrisuri ce reprezintă depuneri ale sumelor de bani provenite din activitatea de prostituție, alte probe și mijloace de probă relevante în cauză, bijuterii din aur (aprox. 250 gr),  cât și sume de bani.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a  fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere legală.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.