Brasov: Paznic de vanatoare, cercetat penal pentru ca a impuscat doi caini

caine impuscatPolițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Post Poliție Dumbrăvița au fost sesizați, prin apel recepționat în S.N.U.A.U. 112,  cu privire la faptul că, la ieșirea din satul Dumbrăvița, un bărbat a împușcat un câine.

Polițiștii, însoțiți de un specialist criminalist, s-au deplasat la fața locului, respectiv la ieşire din sat Dumbrăviţa, prin str. Picului, pe un câmp, în extravilanul comunei Dumbrăviţa, în zona numită Calea Pădurii-Crucea de Sus, unde au constatat că  cele sesizate se confirmă, pe câmp fiind găsiţi 2 câini, decedați, la o distanţă de a proximativ 250 metri unul faţă de celălalt, aceştia prezentând urme de plăgi prin împuşcare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, de 42 de ani, este angajat în calitate de paznic de vânătoare în cadrul Fondului Cinegetic 12 Vlădeni, com. Dumbrăviţa, jud. Braşov precum şi faptul că zona unde a avut loc evenimentul se află în perimetrul Fondului Cinegetic 12 Vlădeni.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ” uz de armă fără drept”, urmând ca la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unității de parchet competente.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *