Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova: „Social-democrația din Romania trebuie sa reziste in fata oricarei tentative de destabilizare”

Bogdan Toader PSD Prahova

Președintele PSD consideră ca fiind un lucru bun convocarea CEx și speră că în ședința de luni se vor clarifica mai multe probleme, inclusiv <<falsa impresie în legătură cu apariția unor “tabere” în rândul partidului>>.

Iată mesajul transmis de Bogdan Toader, colegilor de organizație:

„Consider convocarea pentru luni a Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat a fi o decizie foarte importantă pentru social-democrația din România. Partidul Social Democrat trece printr-un moment de răscruce, iar Comitetul Executiv Național de la începutul săptămânii viitoare nu va face decât să rezolve anumite probleme de comunicare ce au generat o falsă impresie în legătură cu apariția unor “tabere” în rândul partidului. Social-democrația din România trebuie să reziste în fața oricărei tentative de destabilizare venite din afara PSD, pentru că guvernarea actuală are nevoie de unitatea care să conducă la finalizarea proiectelor începute după alegerile din 2016.”

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *