Avertizare meteorologica pentru sambata. Festivalul Sinaia Forever in pericol !

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 5 septembrie, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în regiunile vestice, nordice şi centrale şi în zonele de deal şi de munte.

Pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 35…40 l/mp.

În sudul şi nord-estul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, în special în noaptea de sâmbătă spre duminică ( 5/6 septembrie), iar în est şi sud-est cu precădere în seara zilei de duminică şi în primele ore ale nopţii.

În Prahova, avertizarea meteorologică vizează jumătatea de nord a județului, adică regiunile de deal și munte. La Sinaia, unde se ține un important festival, se anunță ploi, vijelii și temperaturi nocturne sub 10 grade Celsius. Șoferii care urcă pe Valea Prahovei trebuie să fie mai atenți, în special pentru a adapta viteza la condițiile de drum și pentru a se feri de copacii care pot fi rupți de vânt. Din fericire, duminică vremea își va reveni ușor.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *