Au fost prinsi alti talhari care actionau in Prahova, pe DN1. Ultima lovitura au dat-o la Paralela 45

talhari prinsiProcurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii ZAHARIA STELIAN-NICOLAE, PARASCHIV VIOREL, PĂUN PETRICĂ, CHIRIBUCĂ ROBERT-VASILE, PARASCHIV FLORIN şi ZAMFIR AUREL sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat, ambele fie sub forma autoratului, fie a complicităţii, precum şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Inculpaţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Buftea, care a admis în parte cererea şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele inculpaţilor Paraschiv Viorel, Păun Petrică, Chiribucă Robert-Vasile, Paraschiv Florin şi Zamfir Aurel, propunerea de arestare preventivă formulată faţă de inculpatul Zaharia Stelian – Nicolae (care, în prezent, se sustrage de la urmărirea penală) urmând a fi analizată la o dată ulterioară.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat următoarea situaţie de fapt:

În data de 29 februarie 2016, în intervalul orar 03:00 – 04:00, inculpaţii Paraschiv Florin şi Păun Petrică, ajutaţi de către inculpatul Chiribucă Robert-Vasile, prin forţarea butucului portierei dreapta faţă a autoturismului marca DACIA LOGAN MCV, parcat vis-a-vis de restaurantul “Paralela 45”, situat pe DN1 (între localităţile Băicoi şi Băneşti), au sustras din interior mai multe bagaje ce conţineau instrumente muzicale, articole vestimentare şi băuturi alcoolice, în valoare totală de aproximativ 5.000 EURO.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *