Arkadia ShortFest se intoarce la Baicoi, in halele Camexip. Vezi cand incepe a IV-a editie a festivalului de scurt-metraje

Arkadia ShortFest 2015 - BaicoiArkadia ShortFest are în programul de anul acesta o selecție de scurt-metraje din întreaga lume – Brazilia, Iran, Portugalia, Spania, Polonia, SUA, Australia, Turcia, Bangladesh, România etc. Mai multe detalii despre selecția oficială și filmele din competiție se regăsesc pe site-ul festivalului.

Deschiderea oficială a celei de-a patra ediții va avea loc vineri, 1 septembrie de la ora 20:00, odată cu inaugurarea ExpoShortfest.

La deschidere va participa și primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

Proiecțiile primelor calupuri de scurt-metraj vor începe la ora 20:30. Intrarea la film este liberă, în limita locurilor disponibile.

Populara comedie „Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, va fi proiectată pentru prima dată în Băicoi, în cadrul celei de-a 4-a ediții a Festivalului Internațional Arkadia ShortFest. Filmul, care continuă tradiția festivalului de a organiza pentru publicul prahovean o proiecție specială a unui lung-metraj românesc, va putea fi vizionat în spațiul cinematografic neconvențional al Uzinei Camexip sâmbătă, 2 septembrie, la ora 22:00.

Acesta va fi precedat de proiecția scurt-metrajului Forevers, în regia lui Raya Al Souliman, produs de Paul Negoescu.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *