Anunt linistitor pentru societati, facut de premierul Mihai Tudose: Ce se intampla cu SPLIT TVA

tva noutati legislativeLa finalul şedinţei CEX a PSD, în cadrul conferinţei de presă comune, premierul Mihai Tudose a făcut şi un anunţ mult aşteptat: ce planuri are Guvernul cu privire la implementarea split TVA (crearea unui cont special pentru plata TVA).

Şeful Executivului susţine că, în urma discuţiilor purtate cu patronatele, modificările care se vor impune vor fi sub formă de amendamente.

„Au început nuanțările în urma discuțiilor cu patronatele. Unele observații ale lor sunt proiecte și pentru a scurta cumva din procedura legislativă, vor fi sub formă de amendamente la Senat. Am spus, cred că ar fi bine ca luni să le prezinte ministrul pe larg. Pot să vă dau câteva elemente: nu va mai fi obligatoriu pentru toata lumea, ci, în principiu pentru firmele care intră în insolvență, în faliment sau cu istoric fiscal nu foarte coerent. Va fi și un sistem de premiere, încercăm să îl fixăm și va fi anunțat la momentul depunerii amendamentelor.”, a declarat Mihai Tudose. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *