Antena 3 il da in judecata pe presedintele PSD Dambovita si cere despagubiri uriase

0 302

Antena 3 il da in judecata pe presedintele PSD Dambovita si cere despagubiri uriase, în valoare de 2 milioane de euro, adică exact ce spunea Țuțuianu că a primit postul TV.

Decizia vine după ce România TV a difuzat înregistrări cu președintele PSD Dâmbovița, în care acesta aducea acuzații grave postului patronat de Voiculescu.

CITEȘTE ȘI: Presedintele PSD Dambovita aduce acuzatii postului Antena 3

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză. În virtuatea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegațiile domnului Adrian Țuțuianu să publice, în egală măsură,  precizările postului nostru de televiziune”, se spune într-un comunicat prezentat de postul de televiziune.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.