Alegeri PNL Prahova: Vezi care este noua echipa care va dirija barca liberala (FOTO si VIDEO)

2 7

alegeri PNL Prahova 1Noua echipă de conducere a PNL Prahova a prins contur, marți după-amiază, după alegerile interne la care au participat și liderii naționali, Raluca Turcan,  Cristian Bușoi, Cătălin Predoiu și Ludovic Orban.

Într-o sală de 500 locuri, plină ochi, liberalii prahoveni au votat cine să ocupe principalele funcții în organizația județeană.

Au fost și câteva surprize, deși în mare parte se cunoștea lista finală.

Iar discursurile celor chemați la pupitru nu au variat foarte mult, marșând pe câteva idei generale: unitate internă, lupta contra PSD, adoptarea unei identități clare de dreapta și găsirea unui lider național care să ajute partidul să crească.

Excepția a venit de la un fost președinte al PNL Prahova, Ioan Luchian, care s-a apucat să critice modul cum a evoluat PNL, în ultimii ani, și chiar s-a arătat nemulțumit de cum au fost desemnați candidații liberali din județ, la alegerile parlamentare de anul trecut. Discursul său, plauzibil dar slab argumentat, a trezit nemulțumirea audienței sau chiar plictiseala.

De asemenea, s-a remarcat faptul că un alt lider al PNL Prahova, Mircea Roșca, a cerut să fie retras de pe lista de vicepreședinți, care urma să fie votată, fără să ofere și o explicație a acestui gest. Fiecare a înțeles, astfel, ce a vrut.

Cert este că, după alegeri, echipa de conducere a organizației județene arată în felul următor:

Iulian Dumitrescu președinte

George Ionescu – prim-vicepreședinte

Roberta Anastase – prim-vicepreședinte (una dintre surprize)

Bellu Claudiu – trezorier

Gabriel Hornoiu – președintele comisiei județene de arbitraj

Nica Robert – președintele comisiei județene de revizie și cenzori

Marian Măchițescu – vicepreședinte

Alin Moldoveanu – vicepreședinte

Bogdan Nica – vicepreședinte

Vlad Oprea – vicepreședinte

Tiseanu Horia – vicepreședinte

Cosmina Pandele – vicepreședinte

Cristian Popescu – vicepreședinte

Adrian Semcu – vicepreședinte.

Acestora li se alătură alți 15 membri ai Biroului Politic Județean, printre care Nicolae Alexandri, Eugen David, Gabriel Chivăran, Silviu Negraru, Dorin Tudora, Dorian Botoacă, Dumitru Ionuț, Manole Aurelian,  Moraru Remus,  Niță Dragoș,  Stătescu Ciprian etc.

2 Comentarii
  1. vasile says

    Alegerile de la PNL numai alegeri democratice nu au fost. Candidatii propusi membrilor PNL au fost „selectati” in spatele usilor inchise, fara nicio consultare a membrilor PNL. Astfel s-a ajuns in situatia ca un „pârnăiaș” ca Bellu Claudiu, care a fost condamnat definitiv la inchisoare si care nu a fost lasat sa candideze la alegerile din 2008 pe listele PNG, tocmai pentru ca era „pârnăiaș” să fie al patrulea om intr-un partid ca PNL. L-au pus să gestioneze banii partidului pe cel mai mare hoț, un inapt, care nu are nicio competenta, si care s-a remarcat doar ca si gorila a lui George Ionescu, un alt exponent de marcă al nonvalorilor ajunse in functii de conducere.

  2. nelu says

    Cine credeti ca va mai voteaza daca a-ti ales tot „Scursuri si Rebuturi Umane”din vechii Comunisti Criminali,si nu a-ti facut nimic pt.Tara si Poporul in care traiti si va dau Salariile si Pensiile Nesimtite,care voi le luati fara jena si nesimtire fara Limite,fara sa va intereseze si sa da-ti nimic in schimb????? Daca sustineti,sunteti oameni corecti si adevarati Patrioti ai Romaniei,dati legi in favoarea Tarii si Poporului in care traiti si va platesc,cum ar fi: 1-Infiintarea PEDEPSEI CU MOARTEA SAU PEDEPSEI CAPITALE pt.Infractiuni grave,Tradari,Hotii,Minciuni,Delapidari sau Crime asupra Poporului Roman,2-Desfiitarea totala a partidelor,sa fie maxim 2 partide,unul al Poporului si altul al oamenilor Politici, 3-Desfiintarea JANDARMERIEI,POLITIEI COMUNITARE SI A TUTUROR FIRMELOR DE PAZA,PROTECTIE SI SECURITATE,unde se ascund si se petrec cele mai mari Infractiuni,Complicitati la Tradari de Neam si Tara,Hotii,Mafii si Coruptii Penale Politice,si cele mai mari Crime Organizate din toata Lumea a Politicienilor Romani, 4-Desfiinterea tuturor Legilor date dupa Lovitura de Stat din „89 Impotriva Poporului Roman, 5-Judecarea la Urgenta a tuturor Politicienilor Nemernici care au fost si facut parte din Crima Organizata a Politicienilor care au Vindut Tara Strainilor si la Fier Vechi si au Nenorocit si Falimentat un Popor intreg,cu Confiscarea Urgenta a tuturor Averilor facute Ilegal,6-Schimbarea totala a tuturor Sefilor de Institutii ale Statului cum ar fi;sefii : BNR,Justitie,Procuratura,Avocatura,MAI,SRI,etc,7-INTERZICEREA TOTALA A ORICAROR VINZARI DE ORI CE FEL A BUNURILOR ROMANIEI,si 8- Sa nu mai fie salarii mai mari de maxim 3-MAXIM 4 ori(cel al Presedintelui Tarii) fata de Salariul Minim pe Economie,SI MULTE ALTELE CARE ROMANII AU FOST SUGRUMATI SI INDOBITOCITSI PACALITI FARA SA-SI DA SEAMA !!!!! DACA PROMITETI SI FACETI TOATE ACESTE NECESITATI SI NEVOI ALE POPORULUI ROMAN,S-AR PUTEA SA VA ACCEPTAM CA VIITORI ANGAJATI AI POPORULUI ROMAN,DACA NU,VAI SI AMAR DE CAPUL SI VIATA VOASTRA !!!!!!!!!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.