Afla cine vor fi cei patru consilieri personali ai primarului Adrian Dobre si noul city-manager

Primaria-orasului-PloiestiConform unor surse politice din apropierea noul primar al municipiului Ploiești, citate de max-media.ro, Adrian Dobre deja și-a nominalizat doi dintre cei patru consilieri personali pe care îi poate angaja ca specialiști pe diverse domenii.

Este vorba despre Dan Ioniță – care va avea un program part-time de 4 ore, acesta fiind și directorul unei clinici medicale private și de Radu Socoleanu – fost consilier local în mandatul trecut. Cei doi vor fi anunțați, oficial, de luni. În cărți se află și Vivi Răchită – ex-manager la clubul Petrolul – pe probleme de sport, precum și Alina Furtună – pe probleme de comunicare.

Aceleași surse politice susțin că noul city manager al orașului va fi Teodora Marin, ex-directorul Direcției Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești, de pe vremea când primar era Andrei Volosevici.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *