Administratia ploiesteana s-a mutat pe facebook si se cearta ca la usa cortului

0 194

Administratia ploiesteana s-a mutat pe facebook si se cearta ca la usa cortului. Cu un an înainte de alegerile locale a dispărut orice dorință de dialog.

Practic, asistăm la un scandal continuu între puterea din Consiliul Local (PSD + ALDE) și primarul Adrian Dobre (PNL).

Orice proiecte de hotărâri, orice decizii administrative se votează/ se iau sub influența politicului.

Ultima ceartă pe facebook a vizat majorările la serviciile de curățenie căi publice și la cele de salubritate, plus creșterile de salarii din Primăria Ploiești.

„Dubla personalitate a primarului Adrian #Dobre este din ce în ce mai vizibilă. Edilul Ploieștiului a ignorat mandatul primit din partea Consiliului Local Ploiești și a votat invers în ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – “Parteneriatul pentru managementul deseurilor – Prahova”. Cu alte cuvinte, pe de o parte, primarul Dobre triplează valoarea contractului pentru curățenia căilor publice la Ploiești, iar pe de altă parte nu votează ajustarea de tarif, conform contractului aflat în vigoare și aprobat deja pentru localitățile din mediul rural. Domnule Dobre cât veți mai continua să ignorați deciziile Consiliului Local #Ploiești? După trei ani de mandat a cam venit vremea să nu vă mai jucați cu administrarea Ploieștiului și să deveniți primarul tuturor ploieștenilor!” – a scris viceprimarul Cristian Ganea (PSD) pe contul său de facebook (foto dreapta).

Ulterior a revenit cu alte precizări: „Recunosc… am greșit cu postarea de mai devreme, înțelegând eronat ceea ce s-a întâmplat la ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – “Parteneriatul pentru managementul deseurilor – Prahova”. În realitate, primarul Adrian #Dobre s-a bătut cu pumnul în piept că nu va vota ajustarea tarifului pentru gunoiul menajer, dar în cadrul ședinței a votat pentru… Semn că personalitatea bipolară a primarului se manifestă oricând, la orice oră și în orice împrejurare… Sunt convins că acum se va plânge că a fost obligat de forțe oculte să voteze sau că nu își va mai recunoaște votul…”.

Primarul nu a stat decât o zi în tăcere, apoi a scris și el pe facebook.

„Domnul Ganea, vice prin grija partidului, vorbește ori scrie cu aceeași incoerență iresponsabilă. După ce a încurcat votul pentru, cu cel împotrivă, se scuză, doar ca apoi să poată înjura mai abitir. În treacăt îi amintesc că am fost mandatat, adică obligat, de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local să votez pentru mărirea tarifului serviciului de salubritate, pe care aceeași majoritate a votat-o în Consiliul Local, în ciuda împotrivirii mele. 
Și vă mai dau un exemplu de alte vorbe goale ale lui Cristian Ganea. Evident fără să gândească, nu că nu ar putea puțin, ci pentru că așa vrea partidul, care poate să-i retragă funcția de vice, Ganea vorbește de salariile din primărie si le spune angajaților că, prin mărinimia sa, a dat o mărire de salariu de 10% tuturor. De la el, din marea casă a PSD, care stă să pice peste bugetul încropit. Dar, în buna tradiție socialistă, pe care Ganea ca om de afaceri o respinge, în fapt vicele îi minte pe toți. Verificarea anexei de salarii, încropită de Ganea cu o domnișoară din primărie, dovedește că este ca la socialiști: egalitate, dar nu pentru toți. Eu vă las pe dumneavoastră să constatați cum minte Cristian Ganea și cum, din banii dumneavoastră, își reglează datoriile. Politice, desigur. Sau cine știe, poate ne spune că a încurcat iar votul. Sau partidul. La el se poate, orice.” – a fost replica primarului PNL Adrian Dobre (foto stânga).

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.