Adevar sau speculatii? Ploiestenii ar putea ramane fara abonamente subventionate pe mijloacele de transport in comun

abonamente elevi autobuze TCE ploiestiRefuzul consilierilor locali PSD și ALDE de a vota bugetul societății Transport Călători Express SA poate genera un dezastru pentru beneficiarii de abonamente subvenționate. Acesta a fost mesajul transmis, joi, de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, și de directorul TCE, Nicolae Alexandri, ambii membri PNL.

Recent, consilierii PSD și ALDE au decis să amâne votarea bugetului firmei de transport public din municipiu, solicitând o anchetă, ca urmare a unor dezvăluiri despre furturi repetate, din interiorul societății.

Ei au cerut lămuriri pe această temă și au spus că nu doresc să gireze furtul din bani publici.

În replică, primarul și directorul TCE susțin că pensionarii și elevii ploieșteni nu vor mai circula gratuit de la 1 iulie, dacă TCE nu primește bugetul.

Măsura ar afecta 35.000 de pensionari și aproximativ 6.000 de elevi, care beneficiază de o subvenție de 100% din valoarea abonamentelor.

Societatea care asigură transportul public în Ploiești a fost la un pas de a intra în insolvență, anul trecut, și are și în prezent datorii de ordinul milioanelor de lei.

CITEȘTE ȘI: Inca un sofer de autobuz apartinand TCE Ploiesti, prins furand combustibil de catre jandarmi (FOTO,VIDEO)

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *