Accident straniu la Baicoi, dupa un concurs ilegal de viteza (UPDATE)

0 2.713

Accident straniu la Baicoi, dupa un concurs ilegal de viteza. Două autoturisme au intrat într-un stâlp electric, după ce șoferii și-au testat îndemînarea. Se pare că le lipsea…

Evenimentul s-a petrecut miercuri noapte, pe Strada Republicii din Băicoi, iar Ziarul de Ploiești a primit aceste imagini în exclusivitate, de la un cititor.

Ambele mașini – un Opel Vectra și un Fiat Stilo – au ajuns cu partea din față în stâlp, fiind avariate serios. Un autoturism (cel deschis la culoare) pare să aibă direcția distrusă.

Fiatul, zic martorii, ar fi fost proiectat între un gard și stâlp, dar nu se vede foarte clar din poza pusă la dispoziție.

Cel mai probabil, șoferii tocmai „făceau liniuțe”, ca să se distreze sau poate ca să parieze.

Nu mai contează cine a câștigat, pentru că poliția rutieră se poate autosesiza.

UPDATE: O tânără care se pare că a fost martor la fața locului ne-a trimis următorul mesaj, la comentarii: „Daca se faceau asemenea curse prin Băicoi (pentru bani) va garantez ca multi se încumetau. Un OM adevărat nu spunea ca isi merită soarta sau nu inventa tampeniile astea… Dar acum , mna, fiecare cum îl taie capul. Mai bine comentează cei care au fost implicați nu cei care nici „pe margine” nu au stat. Ca un mic detaliu, acel Fiat era parcat si carosabilul era umed. Informatorii voștri au uitat unele detalii care in cazul ăsta chiar fac diferența… Dimineață frumoasă!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.