Accident grav la Paulesti: O masina in care se aflau 2 adulti si 2 copii a intrat intr-un copac

cu masina in copacO familie întreagă a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, sâmbătă după-amiază, după un accident tragic. Evenimentul a avut loc pe DJ 155, pe raza comunei Păulești (zona lacului).

Șoferul a scăpat controlul mașinii, iar autoturismul a ieșit în afara părții carosabile, lovindu-se de un copac. Nu se știe dacă, înainte, un alt autoturism ar fi fost de vină pentru această manevră.

Pasagerii din față – doi soți – au suferit traumatisme cranio cerebrale cu pierderea conștiinței.

Conform Serviciului de Ambulanță Prahova, femeia în vârstă de 39 de ani are și un traumatism la coloana lombară, în timp ce bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a ales cu escoriații la ambele gambe.

În spate, un băiat în vârstă de 10 ani s-a ales cu traumatism cranio-facial, plagă buza inferioară și traumatism gamba dreaptă.

Din fericire, sora băiatului, care are numai 4 luni, a scăpat aproape nevătămată. 

Victimele au fost transportate la spital, în timp ce poliția a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *