A mai fost descoperita o victima din Prahova, ranita la Club Colectiv. Este din Mizil

O tânără a postat pe facebook un mesaj îngrijorător. Se pare că mai există o victimă din Prahova, rănită grav în incendiul din Club Colectiv. Ioana Geambaşu (FOTO) este din Mizil, are doar 18 ani şi a fost olimpică la matematică în liceu.

„Vă rog măcar citiți sau dați mai departe… La Spitalul Sf. Ioan se află o victimă a incendiului din Colectiv. Tânăra este în stare ff gravă. Are 18 ani și este din Mizil. Victoria Geambașu este olimpică, venise la București pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură. Dacă există persoane care o pot ajuta, le recomand să o facă direct prin părinții ei ce îi găsiți pe holurile spitalului. Multumesc”, este mesajul Siminei Lăcrămioara.

„Victima se numește Ioana Geambașu și este fata unui medic chirurg de la Spitalul Mizil. Din păcate, din ce am înțeles, tânăra se află internată în stare delicată, intubată.”, a declarat în exclusivitate pentru max-media.ro primarul Emil Proșcan.

Deşi are doar 1% arsuri pe corp, Ioana este în comă, cel mai probabil din cauza fumului greu pe care l-a inhalat în acea noapte neagră.”Suntem optimişti şi aşteptăm alte veşti bune. În continuare este în comă. Vă mulţumim!”, a scris o apropiată a familiei Geambaşu pe pagina unui site de socializare.

Tot oraşul Mizil este alături de tânăra care îşi doreşte ca pe viitor să fie arhitect.

„Dumnezeu îi încearcă pe cei puternici, dar tot el îţi va da puterea să depăşeşti aceste momente dificile! Voinţa de fier să ai, toată lumea te iubeşte şi îţi este alături, cu gândul şi cu sufletul! Trebuie să învingi, viaţa abia acum începe, copil! Eşti o campioană, continuă să îţi spui asta!”, „Ioana, un oraş întreg este la picioarele tale. Te iubim”, au scris prietenii ei.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Pingback: Tanara din Mizil, ranita grav in Club Colectiv, a decedat la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti - Stiri Prahova, Max Media Ploiesti

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *