A aparut un nou partid si avem si o filiala in Prahova (FOTO)

0 581

A aparut un nou partid si avem si o filiala in Prahova (FOTO). În municipiul Ploieşti a avut loc întâlnirea membrilor Blocului Unităţii Naţionale.

La acest eveniment au participat, din partea conducerii centrale, domnul Dorel Vulpoiu – preşedintele Blocului Unităţii Naţionale şi domnul Alexandru Vulpoiu, vicepreşedinte BUN.

Cu această ocazie, a fost prezentată structura Comitetului de Iniţiativă al Filialei Prahova BUN, partidul având membri în zece din cele doisprezece colegii ale judeţului.

În urma alegerii prin vot, preşedintele interimar al Filialei B.U.N. Prahova este Veleat Ionel. Din Biroul Permanent Judeţean al filialei mai fac parte Anghel Adrian, Degenaru Silviu, Mihăilă Gheorghe,  Răduţă Dănuţ, Lubine Cristina, Marin Liviu şi Clain Daniel.

De asemenea, în urma Consiliului Naţional ce a avut loc în luna Ianuarie 2019, s-a stabilit că Blocul Unităţii Naţionale va participa cu candidaţi proprii la Alegerile pentru Parlamentul European din Mai 2019, din cadrul Filialei Prahova urmând a fi nominalizaţi doi dintre aceştia.

Blocul Unităţii Naţionale duce o campanie de promovare a valorilor româneşti intitulată „Să iubim România!” iar la nivelul judeţului Prahova a fost lansată campania „BUN pentru România” adresată tuturor cetăţenilor ce sunt mulţumiţi sau nemulţumiţi de modul în care se dezvoltă comunitatea în care trăiesc, având ca scop descoperirea adevăraţilor lideri ai comunităţilor, orice sprijin al cetăţenilor fiind binevenit.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.