13 agenti care au terminat Scoala de Politie din Campina au fost incadrati la IJP Buzau

0 2.220

13 agenti care au terminat Scoala de Politie din Campina au fost incadrati la IJP Buzau. Proaspeții absolvenți au fost repartizați în structurile de ordine publică.

Diferențierea s-a făcut în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală.

Ei au fost înaintaţi în primul grad profesional şi, în perioada următoare, îşi vor începe activitatea în cadrul structurilor la care au fost repartizaţi.

Inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri poliţişti şi le-a urat mult succes: „Intraţi în instituţie în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceţi mai departe tradiţia Poliţiei Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale şi a ordinii sociale. Mulţumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat şi susţinut în alegerea pe care aţi făcut–o, aceea de a fi poliţişti. Îi asigur că Poliţia Română este pregătită pentru integrarea şi protejarea voastră, pentru asigurarea condiţiilor de muncă şi eficientizarea activităţii.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.